Проф. д-р Паникос Путзиурис с отворена лекция във ВУЗФ

ВУЗФ организира отворена онлайн лекция със специален гост-лектор проф. д-р Паникос Путзиурис, ректор на университета в Централен Ланкашър, Кипър (UCLan Cyprus).

Събитието ще се проведе на 15 април от 15 ч. в платформата Google Meet.

Темата на неговата лекция е свързана със стратегическото развитие на семейния бизнес и ролята на семейните офиси като ĸoмпaнии, ĸoятo yпpaвлявaт ĸaпитaлa, инвecтициитe и бизнeca нa отделни ceмeйcтва.

Професор Паникос Путзиурис е професор по предприемачество и семеен бизнес, ректор на Университета в Централен Ланкашър, Кипър (UCLan Кипър) и председател на Центъра за предприемаческо развитие и изследвания. Преподавател е в Judge Business School към Университета в Кеймбридж и е член на групата по икономика и политика в областта на кръговата икономика и моделите на предприемаческо развитие. В продължение на две десетилетия, той е старши преподавател, а по-късно гост-лектор по предприемачество и семеен бизнес в Business Manchester School, Великобритания. Активен сътрудник е на Института за семейни фирми и бивш президент на Международната академия за изследвания на семейните предприятия.

Лекцията е отворена и безплатна за всички желаещи да участват.

Регистрацията продължава до 14 април на eмейл: marketing@vuzf.bg. След регистрация всеки участник ще получи персонален линк за достъп до събитието.

Работен език: английски

 

Leave a Comment