Стани студент през февруари в най-бързо развиващия се бизнес университет ВУЗФ

Записването за пролетния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще продължи до края на февруари

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-авторитетните бизнес университети в страната, отвори приема си на студенти за 2021 г.  За да отговори на големия брой запитвания на кандидати от цялата страна, и в унисон с противоепидемичните мерки, тази година приемът ще се проведе само по документи, без конкурсен изпит и ще бъде изцяло онлайн.

Кандидат-студентите, които искат да се запишат за обучение в бакалавърските и магистърските програми на университета за пролетния семестър на учебната 2020/2021, могат да кандидатстват онлайн до края февруари на сайта vuzf.bg.

Екипът на ВУЗФ ще се свърже с тях след обработването на документите им.

В пика на пандемията от COVID-19 Висшето училище по застраховане и финанси, което винаги е създавало и предлагало най-актуалните, търсени и необходими на бизнеса специалности, и този път слага началото на нова много навременна и нужна програма. За академичната 2020/2021 година университетът откри магистратурата „Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи“, която стартира през март 2021 г., а приемът за нея вече е отворен и ще продължи до края февруари.

Сред водещите лектори на програмата ще бъде проф. д-р Григор Димитров, преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, трудовите и индустриалните отношения и управление на човешките ресурси. Той е и главен директор „Oсигурителни отношения“ в Българската стопанска камара и член на Надзорния съвет на НЗОК.

Стартът на новата програма е част от стремежа на ВУЗФ да създаде ключови експерти в системите на социалното и  здравно осигуряване на национално и регионално равнище. Програмата има за цел да даде знания в областта на организацията, управлението и финансирането на социалните системи, за иновации и предприемачество, оптимизиране на финансирането и възможности за реформиране на социалните системи, а учебният план е специално създаден, така че да отговори на нуждите на международните тенденции за реформи в осигурителните системи.

ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

ВУЗФ e един от водещите бизнес университети в страната. Той е в топ 4 на най-добрите висши училища в направление „Икономика“ в България според последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в страната за 2020 г. Университетът притежава британска акредитация от The British Accreditation Council и дипломата му е международно призната.

ВУЗФ е в челните места по реализация на завършилите студенти – 95% се реализират по специалността, която изучават. Те са и сред най-добре платените специалисти в направление „Икономика“, със среден облагаем доход на завършилите от 2354 лв. през 2020 г. (при 1465 лв. среден доход за страната в същото направление). През последните години университетът се доказа като една от най-активните и бързо развиващите се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми.

Основен приоритет на ВУЗФ винаги е било да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите.

 

Leave a Comment