Успехът в кариерата и личния живот минава през опознаването на себе си

Успехът в кариерата и личния живот минава през опознаването на себе си. Това заяви доц. д-р Даниела Илиева, бизнес консултант и преподавател във ВУЗФ, в предаването „Смарт час“ с водещ Живка Попатанасова.

„По време на студентските години най-важно е да се запознаем със себе си и да разбере силните и слабите си страни, както и за какво копнее душата“.

Доц. д-р Илиева е убедена, че ученето през целия живот е част от успеха в кариерата след завършване на университета.

„А как да се подготвят по-добре за успешна кариера младите хора ще могат да научат от уебинара, организиран от ВУЗФ, „Кариера или не“, на който гост ще бъде Николай Василев – управляващ партньор в най-голямата независима компания за управление на активи в България „Експат Капитал“, обясни гостът.

„Все повече студенти, когато завършват, не търсят просто работа, а избират работното си място на база енергийна съвместимост, на база на това дали работното място отговаря на душевното им състояние….“.

По думите на доц. д-р Илиева през следващата една година ще видим още промени, които ще обособят новия стандарт на работа.

Д-р Илиева представи и новата си книга „Комуникацията Навреме и На място“, която предоставя инструменти за постигане на лични, академични, професионални и стратегически бизнес цели.

Целият разговор гледайте във видеото на: https://www.bloombergtv.bg/a/44-smart-chas/83331-uspehat-v-karierata-i-lichniya-zhivot-minavat-prez-opoznavaneto-na-sebe-si?fbclid=IwAR15fdjB2CTocKsLyq_zDI_KQ80ay97OPDoi-snPXolUfYpAxDAt5jfPuZQ

Leave a Comment