ВУЗФ организира два креативни онлайн видеоконкурса за кандидат-студенти и за своите настоящи студенти

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) сложи началото на два специални видеоконкурса в социалните си мрежи, с които да изпита креативността както на кандидат-студентите, така и на настоящите си студенти. А наградата за победителите, ще бъде стипендия за обучение в бизнес университета, който притежава британска акредитация и е сред водещите в страната в направление „Икономика“, според Рейтинговата система на висшите училища на МОН.

Регламентът за участие е максимално улеснен. Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърска или магистърска програма на ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на тема „Защо искам да уча във ВУЗФ?“ и да го изпратят като съобщение в Messenger във Facebook страницата на ВУЗФ или на е-mail marketing@vuzf.bg с хаштаг #IskamVUZF.

Към настоящите студенти предизвикателството е малко по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути на тема „Какво е да си студент във ВУЗФ?“ и да го изпратят по един от двата описани начина, но с друг хаштаг – #MyVUZF.

Конкурсът стартира на 15 юли и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 10 август. След това ВУЗФ ще ги направи публични, като ги качи в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във всеки от конкурсите ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много лайкове.

Победителите ще бъдат обявени на 31 август в социалните мрежи на ВУЗФ и ще бъдат поканени на среща с ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, както и на откриването на учебната година във висшето училище на 5 октомври.

Регламентите на конкурсите можете да видите на линковете по-долу.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ „ЗАЩО ИСКАМ ДА УЧА ВЪВ ВУЗФ?“

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ НА ВУЗФ „КАКВО Е ДА СИ СТУДЕНТ ВЪВ ВУЗФ?“

За участие в конкурсите е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие, която участниците могат да попълнят на следните линкове:

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за кандидат-студенти „Защо искам да уча във ВУЗФ?

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за настоящи студенти на ВУЗФ „Какво е да си студент във ВУЗФ?“

За контакти и допълнителна информация може да се свържете с Юлияна Георгиева на тел. 02 40 15 807; 0888 443 096, е-mail: marketing@vuzf.bg

 

Leave a Comment