Отличиха най-добрите агенции и представители на имотния бранш за 2021г.

СЕДЕМ ГОДИШНИ НАГРАДИ НА IMOTI.NET

Отличиха най-добрите агенции и представители на имотния бранш за 2021г.Ето кои са победителите във всички 13 категории на седмите „Годишни награди наImoti.net“С много приповдигнато настроение премина тържествената церемония по връчването на седмите „Годишни награди на Imoti.net“, които водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. По време на изисканото събитие, което се проведе на 17 май в хотел Hyatt Regency Sofia, бяха отличени най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата2021г. в 13 отделни категории. Водещ на бляскавата церемония беше водещата на сутрешнияблок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Мария Константинова. В надпреварата заимотните отличия тази година взеха участие повече от 60 представители на сектора, аорганизаторите посочиха, че конкуренцията в отделните категории е била много оспорвана.

Тържествената церемония по връчване на седмите награди в единствения национален конкурс занедвижими имоти бе открита от Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

„Искам да благодаря на колегите от екипа на Imoti.net, на колегите от голямото ни семейство наInvestor Media Group, на всички компании, които повярваха в идеята да отличаваме добрите иуспешни практики в бранша. Днес имаме повод за гордост, защото заедно изминахме първитеседем години, поставихме стабилно начало и ще продължим да бъдем коректив в секторнедвижими имоти“, сподели тя по време на приветствието си.

Агенция за недвижими имоти „Ниа Пропърти Груп“ стана носител на наградата „Дебют наагенция за недвижими имоти“, която отличава компании, които са стартирали своята дейностпрез 2020 г. и имат една успешна финансова година.

И в новото издание на авторитетния конкурс организаторите отчитат засилен интерес и високаконкуренция при кандидатите за наградата „Най-динамично развиваща се агенция занедвижими имоти“. По време на официалната церемония по връчване на престижните отличия,призовото място в категорията получи агенция „ИМОТИ ПРЕМИЕР“.

Агенция за недвижими имоти Arco Real Estate стана носител на наградата за „Реклама наимот“ на затворен комплекс от 13 луксозни еднофамилни къщи в полите на Витоша – Boyana Luxury Residence. По време на седмото издание на единствения национален конкурс в имотниясектор наградата за жилищен „Имот на годината“ спечели сграда „Сияние“ на АртексИнженеринг АД.

Българската компания за виртуални турове Vericco стана носител на отличието PropTech за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. Журито в седмите„Годишни награди на Imoti.net“ отличи с приза „Най-добър сайт на агенция за недвижимиимоти“ сайта kupiv.bg на имотната агенция „Купи в България“.

Всяка година все по-атрактивна става наградата „Брокер на недвижими имоти на годината“, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор. Повреме на официалната церемония по връчване на седмите годишни имотни отличия, първотомясто в категорията бе отредено на Цветелин Иванов от агенция Arco Real Estate.

По време на седмото издание на националните награди, в категория „Агенция за недвижимиимоти на годината“ – голям бизнес, за победител бе обявена агенция LUXIMMO Finest Estates, за среден бизнес – iHOME, а за малък бизнес – агенция за недвижими имоти „Капитал Естейт“.

За поредна година „Годишните награди на Imoti.net“ дадоха възможност на потребителите самида определят заслужилите компании и представители на сектора и определиха победителите всъздадените за целта специални категории. Призовото място на отличието „Награда напотребителите – за най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ зае сайтът banskorealestates.bg, а „Награда на потребителите – брокер на недвижими имоти“  грабна Антон Илиев от агенция за недвижими имоти КА5. Агенция LUXIMMO Finest Estates беотличена и с „Награда на потребителите – за агенция за недвижими имоти“.

По време на тържествената церемония организаторите връчиха специална награда за успешенбизнес модел на Поля Христова, управител на агенция Тенкомс и създател насайта sdelkisimoti.bg. Специалната награда на Пощенска банка за качество на обслужванетоотиде при агенция за недвижими имоти „Имоти Премиер“.

 

Седмото издание на „Годишните награди на Imoti.net“ не приключва с обявяването напобедителите в отделните категории. Като част от цялостния проект и в унисон с мисията си дадопринесе за по-голямата разпознаваемост и видимост на добрите компании в имотния секторсред обществото, Imoti.net предстои да проведе серия от експертни бизнес дискусии в различниградове от страната, по време на които брокери, вложители, строители и представители отбраншови организации коментират актуалното състояние на пазара за недвижими имоти ипрогнозират неговото развитие. Повече за експертните срещи под надслов „За по-добра средана живот“ ще откриете на страницата на „Годишните награди на Imoti.net“ в Investor MediaPro.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньоре Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда сподкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Коректнедвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официаленавтомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училищепо застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство(УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара,Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция занасърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal,Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

 

 

Leave a Comment